Szafirowa Przystań - Bal Karnawałowo-Walentynkowy
Zapowiada się świetna zabawa na Balu Karnawałowo-Walentynkowym na który serdecznie Państwa zapraszamy dnia 10 lutego od godziny 19-tej w cenie 250 zł od osoby - będzie pysznie i tanecznie a to wszystko w rodzinnej atmosferze.
Bal Karnawałowo-Walentynkowy - menu
Zupa
Aromatyczny bulion drobiowo-grzybowy z domowymi lanymi kluskami.
WEGE Aromatyczny bulion grzybowy z domowymi lanymi kluskami.
Danie główne
“Schabowe Love” faszerowane indykiem mielonym, borowiki w śmietanie z białym winem, puree selerowe, karmelizowane buraki.
WEGE Zapiekane racuchy ziemniaczane przekładane świeżym szpinakiem i mozzarellą, borowiki w śmietanie z białym winem, karmelizowane buraki.
Zakąski
Patery mięs pieczystych - karkówka, rolada z boczku, schab z rozmarynem. Rolada z marynowanej cukinii faszerowana pastą z łososia wędzonego.
Kąski z dorsza w galaretce warzywnej.
WEGE Kulki ziemniaczano-cebulowe nadziewane mozzarellą.
Szynka faszerowana musem koperkowym z zielonym pieprzem.
WEGE Ruloniki z tortilli z guacamole, rukolą i grillowanym serem halloumi.
Sałatka makaronowa z pieczonym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi i zielonym ogórkiem.
WEGE Francuskie rogaliki z pieczarkami i warzywami.
Pieczywo mieszane.
Sosy, dipy.
Danie ciepłe z pokazem kulinarnym i pirotechniką
“Swojskie Jadło” na ciepło:
Golonki wieprzowe w piwie.
Pieczony boczek w musztardzie i majeranku.
Żeberka z sojową marynatą.
Karkówka szpikowana słoniną.
Biała kiełbasa z pieca.
Pieczone połówki ziemniaków w ziołach.
Chleb własnego wypieku.
Ciemny sos winny.
WEGE “Warzywne Trio” na ciepło:
Roladki z pieczonej papryki z sojowym farszem.
Sandwich z cukinii, pesto, pomidora i sera fety.
Zwijany bakłażan z fasolką, marchewką i selerem naciowym.
Danie ciepłe
Czerwony barszczyk.
Pasztecik mięsny i wegetariański.
Dodatkowo w cenie balu
Ciasta dwa rodzaje.
Kawa, herbata.
Woda z miętą i cytryną.
Soki owocowe.
Wódka biała 0,5l na parę.
Serdecznie zapraszamy!
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.